Trädfällning

Vi hjälper dig med trädfällning och avancerad markfällning.

Trädfällning i Umeå och övriga Västerbotten – Din partner för säker markfällning

Vår expertis omfattar allt inom markfällning och avancerad trädfällning i Umeå och hela Västerbotten. Med Ted i spetsen, som innehar motorsågskörkort på nivå A-B-C-S-V kan du vara trygg med att ditt trädfällningsprojekt hanteras professionellt och säkert. Vi har genomgått utbildningar enligt arbetsmiljöverkets riktlinjer.

Viktiga förberedelser inför trädfällningen

Innan vi påbörjar själva fällningsarbetet ser vi till att området runt trädet är fritt från eventuella möbler eller föremål som kan skadas. För de som har en robotgräsklippare rekommenderar vi att den är avstängd under arbetets gång för att undvika eventuella störningar eller skador.

Individuell anpassning baserat på trädets egenskaper

Beroende på trädet i fråga och dess storlek skräddarsyr vi vår metod och tillvägagångssätt. Vår flexibilitet gör det möjligt för oss att hitta den mest lämpliga lösningen för just ditt träd.

Bekymmersfri bortforsling av material

Efter trädfällningen tar vi hand om all bortforsling av grenar, ris, stammar och stockar. Vår traktor med vagn kommer ofta väl till pass för dessa ändamål, och du kan vara säker på att området kommer att lämnas prydligt efter avslutat arbete.

Effektiva röjningsarbeten

Vi erbjuder även hjälp med mindre röjningsarbeten som sträcker sig över 1-2 hektar. Vår personal innehar röjsågskörkort på nivå RA och RB vilket garanterar att även dessa arbeten utförs på ett säkert och effektivt sätt.

Kontakta mig för en fri offert

OBS: Genom att skicka ett meddelande godkänner du att din information hanteras av Teds Träd & Trädgård AB i enlighet med GDPR.

Högkvalitativ utrustning

Vi lägger stor vikt vid säkerheten hos både vår personal och dig som kund. Därför är våra kläder och utrustning försedda med sågskydd och kommer från etablerade märket Husqvarna vilket säkerställer att vi arbetar med pålitlig och högkvalitativ utrustning.

Miljömedvetenhet i fokus

För att minimera vår påverkan på miljön använder vi oss av miljövänligt bränsle i alla våra maskiner. Vi strävar efter att genom vårt arbete inte bara förbättra utomhusmiljön utan även minimera vår påverkan på den globala miljön.

Trädfällning med förmånligt RUT-avdrag

Du har möjlighet att utnyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för trädfällning. Sedan 2016 omfattas tjänster inom beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar av RUT-avdraget. Det innebär att hälften av arbetskostnaden är RUT-berättigad och detta avdrag appliceras direkt på fakturan. För mer information om RUT-avdraget hänvisar vi dig till Skatteverkets officiella hemsida.

Välkommen att kontakta oss för säker och pålitlig trädfällning i Umeå och övriga Västerbotten. Vi är redo att ta hand om ditt projekt med expertis, omsorg och miljömedvetenhet i åtanke.

Teds Träd och Trädgård